Upravnik zgrade zakazao hitan sastanak stanarima, a sad ceo grad hoće da čuje detalje: Ovo samo u Srbiji može!
Foto: Printscreen/X/@SiggySwans

hit na internetu

Upravnik zgrade zakazao hitan sastanak stanarima, a sad ceo grad hoće da čuje detalje: Ovo samo u Srbiji može!

Upravnik zgrade u Srbiji zakazao sastanak zbog "pokušaja ubistva" pa postao hit na internetu

Objavljeno:

Sastanci stanara zgrada obično su prava monotonija, s dosadnim izveštajima koji zanimaju samo nekolicinu. Međutim, nedavni sastanak u jednoj srpskoj zgradi postao je pravi hit, i to zahvaljujući jednom šokantnom razlogu.

Naime, upravnik jedne zgrade u Srbiji zakazao je sastanak zbog ni manje ni više nego "pokušaja ubistva" - drugog po redu za 15 dana! Fotografija obaveštenja o sastanku brzo je postala viralna na Iks platformi, gde se povela prava rasprava o ovoj neobičnoj situaciji.

"Hitno! Sastanak stanara u 19h. Pokušaj ubistva u zgradi drugi put za poslednjih 15 dana", stoji u obaveštenju.

Iako na prvu nimalo naivna situacija, mnogi su ovakvo obaveštenje shvatili s dozom humora.

"Je l' može lajv strim?"

Pa je objava postala izvor inspiracije za brojne duhovite komentare.

"Ženo, skini viklere i bade mantil, idemo na najjači sastanak ikad!", "Je l' može lajv strim, želim da prisustvujem, platiću", "A mi sastančimo zbog pokvarenog interfona, oluka koji cure... đe ja živim", "Ma to je mamac da vam izvuče lovu za neku popravku", "Došao bih i po cenu da platim mesečno održavanje lifta, ovo je ludilo", "Je l' otvoreno za javnost? Da li primaju publiku ovo je zanimljivo", glasili su samo neki o komentara.

Stanari na kraju ostali razočarani

Mnogi su se interesovali šta se zaista zbilo u zgradi, a onda se javila jedna devojka sa navodno proverenim inormacija pa svojim komentarom "razočarala" mnoge.

"Neko je ostavljao vrata od lifta, koja se inače ne otvaraju ako nisu stigla na sprat, polu otvorena, čime je izazvao ozbiljan problem — lift je bio izbagovan! Dakle, neko je potencijalno mogao da otvori vrata i propadne. Upravnik je malo dramatizovao situaciju kako bi motivisao ljude da uopšte dođu na sastanak. Imam informacije da su čak i stanari bili ekstremno razočarani", napisala je ona.

Bonus video:

01:57

BUBAŠVABE, SMRDIBUBE I PACOVI MUČE STANARE JEDNE ZGRADE: Upravnik zgrade kaže da REŠAVAJU probleme na vreme (KURIR TELEVIZIJA)

(Espreso / Blic / Prenela: J.N.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.